Mënyrat se si mund të ndihmoni

Edukoje vetën, ky problem nuk do të zhduket kur kjo temë të mos jetë më “trend”.

Peticionet për t'i nënshkruar
Pasi që nuk jemi shtetas Amerikan mund t'i përdorni këto ZIP kode:
90015 - Los Angeles, California
10001 - New York City, New York
75001 - Dallas, Texas

Mos bëni donacione direkt në http://change.org
Donacionet nuk shkojnë aty ku duhet por http://change.org i mbanë për vete. Donacionet e juaja mund të shkojnë në vende më të mira, aty ku duhet. Peticionet kanë rëndësi të madhe, ju lutem nënshkruani!
Peticionet e Shtëpisë se Bardhë nuk bëjnë asgjë.
Ato kanë pasur efekt vetëm gjatë administrimit te Obamës por jo edhe të Trumpit. Ata për fat të keq, nuk janë te obliguar të na japin një deklaratë pas 100.000 nënshkrimeve.

Shkruaj apo Thirr
-Shkruaj “JUSTICE” në 668366
“JUSTICE” në 668366
-Shkruaj “FLOYD” në 55156
“FLOYD” në 55156
-Kontakti avokatin e distriktit dhe majorin e Minneapolisit. Lini një mesazh duke DEMANDUAR që 4 oficerët, duke përfshirë Derek Chauvin (#1087) dhe Tou Thao (#7162) të arrestohën për vrasjen e George Floyd.
Zyra e Majorit të Minneapolisit Jacob Frey.
(612) 673-2100
Avokat i Distriktit të Minneapolisit Mike Freeman.
(612) 348-5550 ose email: [email protected]
Email-at e Departamentit të Policisë se Minneapolisit:
[email protected]
[email protected]
[email protected]

Numri i aferave të brendshme:
612-673-3074
Katër oficerët, duke përfshirë oficerët Derek Chauvin (#1087) dhe Tou Thao (#7162)

MËNYRA PËR TË DHURUAR

DHURO!

Për më shumë informacione klikoni faqen origjinale:

Për më shumë informata rreth çka po ndodh në botë klikoni këtu: